Відгуки клієнтів ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СТРАХОВИЙ АЛЬЯНС

Страхова компанія

Ризикова компанія
Іноземна компанія

Кол-во голосов: 8

Ризикова компанія
Іноземна компанія

Оцінка

4.2

Кількість оцінок: 8

Поставити оцінку можна при написанні відгуку
Головна > Довідник компаній > Відгуки > ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СТРАХОВИЙ АЛЬЯНС

Закрыть

Додати новий відгук
ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СТРАХОВИЙ АЛЬЯНС

Або увійдіть з допомогою:

Имя

E-mail

Або увійдіть з допомогою:

Город

Продукт

Ваша оценка компании

Тема отзыва

Ваши эмоции к компании

Я довольн(а)

Я спокоен(а)

Я разочарован(а)

Отзыв

Дополнительная инвормация не публикуется на сайте

Ваша оценка компании

3.0

Ваши эмоции к компании

Я довольн(а)

Я спокоен(а)

Я разочарован(а)

Опубликовать

Всьго 8 відгуків

Я злий

1

Я задоволений

7

Александр Рудинец
26.02.2020
Я задоволений
Медицина
Буча (Київська обл.)

Оцінка

Питання вирішено

Задоволений ЕСА

Якщо хочете нормального відношення та обслуговування, то вам в ЄСА. Маю страхівку від нещасного випадку. Мені її оформили, коли брав авто в кредит. Чесно не вірив, що колись єю скористуюсь та був впевнений що це марна трата грошей. Але не зараз, коли гіпс на руці. Не вдало підслизнувся та впав прямо на руку. Отримав виплату, яка повністю закрила мої всі витрати. Сподіваюсь, що з виплатами по машині у вас также все добре. Я звісно не планую бити машину, але всяко буває.

Чи був цей відгук корисний для вас

0

0

Саша
18.02.2020
Я задоволений
Медицина
Горенка (Київська обл.)

Оцінка

Питання вирішено

Дякуючи медичній страхівці все добре

По медичній страхівці мені оплати операцію на почці. 2 тижні в стаціонарі. Все організували, дякую за таку підтримку.

Чи був цей відгук корисний для вас

0

0

Николай
27.01.2020
Я задоволений
ОСЦПВ
Кременець (Тернопільська обл.)

Оцінка

Питання вирішено

Професійні спеціалісти в компанії

Хочу подякувати аварійному комисару Максиму, який був ввічливий, порадив дуже багато корисного та швидко зробив калькуляцію.

Чи був цей відгук корисний для вас

0

0

Оля Ткачук
21.01.2020
Я задоволений
ОСЦПВ
Київ

Оцінка

Питання вирішено

Дякую за вчасно надану цінну інформацію

Біля Фуршету отримала пошкодження. Вмятина в двері та здерта фарба. У винного взагалі не було страховки. Я вже ні на що не сподівавалася, бо розумила що каско в мене немає. А той сказав що може мені тілки тисячу гривень дати. І куди с тією тисячею, тільки в фуршет сходити. Зателефонувала в Європейський страховий альянс де сама застрахована. Вони мені сказали визвати поліцію, зафіксувати все і потім звернутися в моторне бюро. вдячна вчасно за таку консультацію. На прошлому тижні отримала компенсацію і не тисячу гривень. І таке буває, так що автоцивілку хоч самій треба мати.

Чи був цей відгук корисний для вас

0

0

Наталья Перец
08.01.2020
Я задоволений
КАСКО
Новомиколаївка (Запорізька обл.)

Оцінка

Питання вирішено

Не совсем поняла процес но все заплатили

В ДТП попала в октябре 2019, зацепила угол дома (не могла нормально проехать из-за припаркованных машин). Страховики из ЕСА работали быстро, чего-то там выясняли, не совсем поняла процесс, но главное что ремонт авто мне компенсировали полностью. Даже посоветовали Станцию.

Чи був цей відгук корисний для вас

0

0

СергейСкрипка
27.12.2019
Я задоволений
ОСЦПВ
Київ

Оцінка

Питання вирішено

Нормальна компанія

У підлеглого сталося ДТП на застрахованому корпоративному автомобілі. Страхова компанія повністю розібралися у справі, практично без моєї участі, оплатили ремонт авто. Раджу людям, що цінують свій час і бюджет.

Чи був цей відгук корисний для вас

0

0

СергейСкрипка
16.12.2019
Я задоволений
Медицина
Запоріжжя

Оцінка

Питання вирішено

Благодарю за организацию помощи

Организовали лечение производственной травмы сразу же после звонка в страховую (перелом пальца). Полис - корпоративный ДМС с работы. Работает!

Чи був цей відгук корисний для вас

0

0

Назар
05.03.2018
Я злий

Оцінка

Питання вирішено

Не раджу!

Створив дтп питання було спорне але не хотілось тягатись по судах,оскільки серйозних укоджень у машині яку я зачепив не було взяв вину на себе.І тут проходить 6 міс. і мені приходить лист з рішенням суду про регресний платіж на суму 36 тис. гривень.тобто ушкодження машини оцінили у 85тис. І нібито моя страхова оплатила 49 тис. а я маю доплатити 36.Моя компанія мене не повідомила ні про проведену експертизу ні про рішення суми ушкоджень.Оскільки пройшло 6міс. то право на оскарження не було я почав судову тяганину але вона закінчилась лишньою витратою 10 тис. Такі компанії створені для від***ання грошей. НЕ РАДЖУ!!!

Чи був цей відгук корисний для вас

0

0

Сторінки:

Залишити відгук

Ми передамо Ваш відгук в страхову компанію. Є велика ймовірність, що відгук прочитає керівництво СК

Залишити відгук

Відгуки допомагають донести інформацію до керівництва СК

Ми передамо Ваш відгук в страхову компанію. Є велика ймовірність, що відгук прочитає керівництво СК

Ваші відгуки допомагають іншим людям не робити помилки

Поділіться своїм досвідом співпраці з даною страховою компанією. Багато людей читають відгуки перед тим, як прийняти рішення про вибір СК

Відгуки про страхову компанію ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СТРАХОВИЙ АЛЬЯНС



Залиште відгук, ми передамо його в страхову компанію ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СТРАХОВИЙ АЛЬЯНС і попросимо розібратися у Вашому питанні.